ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΝΙΚΟΝ KeyMission 360 : Πότε κυκλοφορεί και πόσο κοστίζει

Στις 26 Οκτωβρίου, με κόστος στα 499 δολάρια, αναμένεται η διάθεση στην αγορά (της Αμερικής) της ΝΙΚΟΝ KeyMission 360° κάμερας.

Θεωρείται η ναυαρχίδα της Nikon στις action κάμερες που θ’ ανταγωνιστεί άλλες 360° κάμερες, όπως την Gear 360 της Samsung, ή την Ricoh Theta. Αν υπολογίσουμε πως η μικροσκοπική κάμερα της Nikon, είναι αδιάβροχη, καλύπτει πραγματικά 360 μοίρες του χώρου και καταγράφει βίντεο σε 4Κ σε 24fps, δύσκολα μπορεί κανείς να την προσπεράσει.

ΝΙΚΟΝ KeyMission 360

Η Nikon ανακοίνωσε παράλληλα και ένα application, το SnapBridge 360-170 για κινητά (iOS – Android) και υπολογιστές. Από το smartphone σας θα μπορείτε να ρυθμίζετε διάφορες παραμέτρους της κάμερας, και από τον υπολογιστή θα μπορείτε μεταξύ άλλων να ανεβάζετε τα βίντεό σας στο Youtube.

Παρακολουθείστε παρακάτω 2 βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία στο Youtube, για να δείτε την ποιότητα της ΝΙΚΟΝ KeyMission 360 κάμερας :

 

 

Ta cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.