ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Ήρθε το Oculus Rift στο Πλαίσιο (799 ευρώ)

Η αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας Πλαίσιο ανακοίνωσε τη διάθεση του Oculus Rift, το οποίο μάλιστα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δοκιμάσουν σε 6 καταστήματα. Διαβάστε την παρουσίαση της εταιρείας :

Oculus RiftΗ VR τεχνολογία δεν ήταν ποτέ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Το Rift της Oculus είναι ένα headset που μετατρέπει ό,τι βλέπεις σε μια μοναδική, οπτικοακουστική εμπειρία. Τοποθέτησε τον εαυτό σου στο κέντρο της δράσης, βίωσε το gaming και τα VR videos σαν να είσαι μέρος αυτών, γίνε ένα με αυτό που έχει οραματιστεί ο σκηνοθέτης ή ο designer και έλα σε επικοινωνία με άλλους χρήστες ανά τον κόσμο. Η εικονική πραγματικότητα επόμενης γενιάς είναι ήδη εδώ. Και είναι πιο ρεαλιστική από αυτό που έχεις φανταστεί.

Η συσκευασία του Oculus Rift περιλαμβάνει:

  • VR Headset
  • Αισθητήρα
  • Τηλεχειριστήριο
  • Ασύρματο controller για Xbox One
oculus-rift-plaisio-5
Με αυτό το Rift, κάνεις «θραύση»
Η εικονική πραγματικότητα γίνεται, πλέον, πιο ρεαλιστική από ποτέ, μιας και η Oculus ανεβάζει τον πήχη του Virtual Reality σε άλλο level. Είσαι φανατικός gamer και περνάς τις πίστες, λες και τις ζεις; Συμπάσχεις με την πρωταγωνίστρια στο αγαπημένο σου VR θρίλερ; Απολαμβάνεις με τους φίλους online videos και αρνείσαι πεισματικά να βγάλεις από πάνω σου το headset; Ό,τι κι αν συμβαίνει, το Rift θα προκαλέσει «ρήγμα» στη σχέση σου με την πραγματικότητα.

oculus-rift-plaisio-3

Είσαι ο πρωταγωνιστής σε ό,τι βλέπεις
Η διαφορά του Virtual Reality από το Rift Virtual Reality είναι η αίσθηση πως είσαι παρών σε αυτό που βλέπεις, κάτι που αλλάζει ό,τι έχεις βιώσει σε VR συνθήκες. Η προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης της Oculus είναι ο ένας λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο άλλος είναι το ενσωματωμένο, ακριβές και ταχύτατο σύστημα tracking που δημιουργεί ένα είδος εξομοίωσης με βάση γνωστά patterns για το οπτικό σου πεδίο, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να «βυθίζεσαι» ολοκληρωτικά στη μαγεία της εικονικής πραγματικότητας.

oculus-rift-plaisio-4

Γίνε μέλος της online κοινότητας
Είτε σου αρέσει να συνεργάζεσαι και να κοινωνικοποιείσαι μέσα από το gaming, είτε είσαι ανταγωνιστικός και θες απλώς να κερδίζεις, η Oculus κοινότητα είναι εδώ για σένα. Γίνε μέλος της, συνδέσου, παίξε VR games με Rift χρήστες από όλες τις γωνιές του κόσμου, κάνε online φίλους και δες την εικονική πραγματικότητα μέσα από τα μάτια των άλλων.

plaisio-oculus

Η τιμή του Oculus Rift είναι στα 799 ευρώ, και είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να βρεθούν σε ένα από τα επιλεγμένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ – Mall, Βουλιαγμένη, Μεταμόρφωση, Περιστέρι, Σύνταγμα, Καλαμαριά δοκιμάζοντας live το Oculus Rift!

Ta cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.