ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιες είναι οι μάσκες Εικονικής Πραγματικότητας που περιμένουμε το 2017

Από το νέο έτος, Asus, Acer, Dell, HP και Lenovo μπαίνουν δυναμικά στην αγορά Εικονικής Πραγματικότητας!

Οι εταιρείες – κολοσσοί έχουν ήδη συμφωνήσει με την Microsoft να μπουν στο “Windows Holographic” περιβάλλον που θα προσφέρει με το Creator Update των Windows 10, και θα μπορούν να υποστηρίζουν περίπου 20 χιλιάδες εφαρμογές των Windows, που θα επεκτείνονται και στο εικονικό περιβάλλον.

Η φθηνότερη μάσκα αναμένεται να ξεκινά από τα 300 δολάρια, με τη διάθεσή τους στην αγορά να προγραμματίζεται για το Πάσχα του 2017. Στην ομάδα των “5” μπήκε και η εταιρεία 3Glasses από την Κίνα, που ήδη κατασκευάζει τα δικά της VR Headset, και αναμένεται στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους να να έχει βγάλει τη μάσκα S1 VR, με το λογισμικό της Microsoft.

vr-headsets-2017-windows-2Οι μάσκες Εικονικής Πραγματικότητας θα έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών από την Intel, χωρίς να απαιτούν high end επεξεργαστή, για να τρέχουν τις VR εφαρμογές. Αυτό σημαίνει πως οι 400 εκατομμύρια χρήστες Windows 10, που δεν διαθέτουν όλοι υπολογιστές με υψηλές προδιαγραφές, θα μπορούν να βιώσουν εικονικές εμπειρίες , βλέποντας VR ταινίες ή παίζοντας VR παιχνίδια.

Αν επιθυμείτε να μην περιμένετε το νέο έτος, αλλά να αγοράσετε τώρα μάσκα Εικονικής Πραγματικότητας, μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας εδώ.

1 Comment

Click here to post a comment

  • Μακάρι να πέσουν οι τιμές στα VR Headsets γιατί μέχρι τώρα, παραείναι ακριβές

Ta cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.