ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γουέσλι Σνάιπς πρωταγωνιστεί σε νέα VR ταινία

Πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία ταινία δράσης που πρωταγωνίστησε ο δημοφιλής ηθοποιός Γουέσλι Σνάιπς – η τελευταία του εμφάνιση ήταν στην περιπέτεια “Οι Αναλώσιμοι 3”, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και αρκετούς ακόμα αστέρες του Χόλιγουντ.

Ο αγαπημένος μας Blade αποφάσισε να κάνει την μεγάλη επιστροφή μέσα στο 2017, και μάλιστα με VR ταινία! Θα πρωταγωνιστεί σε μία από τις κλασσικές ταινίες δράσης που τον έχουμε συνηθίσει, με τίτλο: The Recall, η οποία θα συνοδεύεται και με μία ταινία Εικονικής Πραγματικότητας μικρού μήκους, με τίτλο: The Recall VR, Abduction!

Η VR ταινία θα έχει διάρκεια περίπου 10 λεπτών, και αναμένεται να βγει στην αγορά πριν την κανονική ταινία, σαν ένα διαφημιστικό τρικ για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Η εταιρεία παραγωγής μάλιστα θα δημοσιεύσει και αρκετά βίντεο 360 μοιρών από τα παρασκήνια, μαζί με την έναρξη προβολής της ταινίας, η οποία αναμένεται μετά το καλοκαίρι!

VR ταινίαΟ Γουέσλι Σνάιπς δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας: “Το συναρπαστικό είναι πως τα γυρίσματα σε μια VR ταινία παραπέμπουν σε θεατρική σκηνή, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να κοπεί η σκηνή. Πρέπει όλοι να παίζουν το ρόλο τους ταυτόχρονα, χωρίς να κάνουν λάθος – όπως ακριβώς κάνουμε στο θέατρο”.

Δείτε το trailer του The Recall στο παρακάτω βίντεο:

Ta cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.