ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάθετε πιάνο μέσω εφαρμογής Επαυξημένης Πραγματικότητας

Το να παίζεις ένα παιχνίδι και ν’ αποκτάς ταυτόχρονα δεξιότητες ή γνώσεις, αποτελεί για τους τεμπέληδες όλου του κόσμου ένα όνειρο απατηλό…

Παιχνίδια όπως το Guitar Hero ή το Rock Band VR, που έρχεται φέτος στο Oculus Rift, έφτασαν κοντά αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να πει πως έμαθε κιθάρα μέσω του παιχνιδιού. Σήμερα όμως, με την εφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας Teomirn, μπορούμε να μάθουμε να παίζουμε πιάνο, απλά φορώντας γυαλιά HoloLens!

Αφού συγχρονίσετε τη μάσκα Επαυξημένης Πραγματικότητας Hololens με το πιάνο που έχετε μπροστά σας, μέσω της εφαρμογής Teomirn, έχετε να επιλέξετε μεταξύ 2 τρόπων εκμάθησης: είτε επιλέγετε να ακολουθείτε 2 χέρια που παίζουν τη μελωδία του τραγουδιού που θέλετε, είτε εμφανίζετε μπροστά σας έναν δάσκαλο που σας δείχνει ποιά πλήκτρα να πατήσετε τη κατάλληλη στιγμή.

μάθετε πιάνοΗ ιδέα είναι γνωστή και από το παιχνίδι Rocksmith της Ubisoft, ν’ αποκτά δηλαδή ο χρήστης δεξιότητες μέσω της μίμησης. Μπορεί να μην μάθετε πιάνο όπως θα μαθαίνατε αν πηγαίνατε στο Ωδείο, είναι όμως μία καλή αρχή.

Και φυσικά η επιτυχία της εφαρμογής εξαρτάται και από τα τραγούδια που θα υποστηρίζει στο μέλλον το Teomirn. Όσο μεγαλώνει η εικονική βιβλιοθήκη από την οποία μπορούμε να επιλέξουμε ένα τραγούδι, τόσο περισσότεροι χρήστες θα επιλέγουν το Teomirn για να μάθουν να παίζουν πιάνο.

Η ομάδα που έχει δημιουργήσει το Teomirn αναζητά επενδυτές για να τελειοποιήσουν την εφαρμογή, ώστε μέσα στο 2017 να είναι έτοιμοι να την διαθέσουν στην αγορά.

Ta cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.