ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η εφαρμογή YouTube VR είναι πλέον διαθέσιμη στο Playstation VR

Παρόλο που το YouTube έχει εξελιχθεί στην βασική πηγή βίντεο 360 μοιρών, οι μάσκες Εικονικής Πραγματικότητας δεν υποστηρίζουν την σχετική εφαρμογή YouTube VR, παρά μόνο το Daydream VR της Google.

Οι κάτοχοι PSVR, θα μπορούν πλέον να απολαύσουν περιεχόμενο 360 μοιρών από το Youtube, αφού η νέα έκδοση της εφαρμογής είναι πλέον διαθέσιμη για το Playstation VR. Σε μερικούς μήνες αναμένεται η υποστήριξη και στο Oculus Rift και στο HTC Vive…

εφαρμογή YouTubeΚατά την έναρξη της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν πλέον να επιλέξουν μεταξύ της Κανονικής έκδοσης του YouTube, ή της Playstation VR έκδοσης, που υποστηρίζει βίντεο 360 μοιρών, και μονοσκοπικά, και στερεοσκοπικά. Αρκεί να ενημερώστε το YouTube VR στην έκδοση 1.10.

Μέσα στη “σφαίρα” των βίντεο 360 μοιρών, μπορείτε να κοιτάξετε σε όλες τις κατευθύνσεις που επιθυμείτε, για να παρακολουθήσετε τη δράση από όποιο σημείο επιθυμείτε. Δείτε ένα από τα καλύτερα βίντεο που κυκλοφορούν στο YouTube, στο παρακάτω link:

Φαλαινοκαρχαρίες: οι “ευγενείς γίγαντες” σε 360 μοίρες

Ta cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.