ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επενδύσεις ρεκόρ στην Εικονική Πραγματικότητα το 2016

Αν το 2015, η αγορά της Εικονικής και της Επαυξημένης Πραγματικότητας θεωρούνταν η πλέον αναπτυσσόμενη, πέρυσι ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και προσδοκία!

Οι επενδύσεις στον κλάδο έφτασαν τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με την Greenlight Insights, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Clifton Dawson, να δηλώνει πως “η αυξανόμενη χρηματοδότηση τόσο στο hardware όσο και στο software της αγοράς VR/AR, δείχνει πως η Εικονική Πραγματικότητα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για όσους θέλους να επενδύσουν”.

Εικονική ΠραγματικότηταΟι επενδύσεις στην Εικονική Πραγματικότητα:

Οι επενδύσεις στην Επαυξημένη Πραγματικότητα:

Τι περιμένουμε το 2017:

Αν το περασμένο έτος ήταν “αφιερωμένο” στο hardware της Εικονικής Πραγματικότητας (VR Headsets, Players κτλ), το 2017 αναμένεται να γίνει η “έκρηξη” στο περιεχόμενο Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητας. Οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια VR, συναυλίες VR, ταινίες VR, και αμέτρητες εφαρμογές AR.

Η Greenlight Insights είναι αισιόδοξη και για την οικονομική πορεία του κλάδου, αφού εκτιμά πως η Εικονική και η Επαυξημένη Πραγματικότητα θα βρουν εφαρμογή και στο κόσμο των επιχειρήσεων!

Ta cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.