ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικονικό Pictionary στο Tonight Show με τον Jimmy Fallon

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός παρουσιαστής του NBC, Jimmy Fallon, παίζει με διάφορους επώνυμους παιχνίδια, στα πλαίσια του δημοφιλούς Tonight Show. Στο τελευταίο επεισόδιο όμως, οι διασημότητες που βρίσκονταν στο πλατό, δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά σε παιχνίδι Εικονικής Πραγματικότητας, και συγκεκριμένα στο Google Tiltbrush!

Οι παίκτες που συνόδευαν τον Jimmy Fallon ήταν οι Andrew Rannells (γνωστός από την τηλεοπτική εκπομπή Girls) και Michael Che (γνωστός από το SNL). Χωρίστηκαν σε 2 ομάδες, και έπαιξαν ένα… διαφορετικό εικονικό Pictionary. Απολαύστε το :

Οι παραγωγοί του Tonight Show επέλεξαν το HTC Vive για πλατφόρμα του εικονικού τους παιχνιδιού, και όπως θα είδατε, ακόμα και τα παιχνίδια ζωγραφικής, όπως το εικονικό Pictionary είναι εντυπωσιακά, όταν λειτουργούν σε τρισδιάστατο περιβάλλον Εικονικής Πραγματικότητας.

Το NBC έχει επενδύσει αρκετά στην τεχνολογία VR, και παράγει σε καθημερινή βάση βίντεο 360 μοιρών και VR εμπειρίες, στις οποίες οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν στον εικονικό κόσμο που βρίσκονται.

Εικονικό PictionaryΜπορείτε να περιηγηθείτε στις εικονικές παραγωγές του αμερικανικού δικτύου, στην επίσημη σελίδα τους.

Ta cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.